Tgrt Haber
29 Temmuz 2022 13:42 - Güncelleme : 29 Temmuz 2022 13:54

Balıkçıların kavgası kanlı bitti

İzmir'de iki amatör balıkçının sahildeki yer kavgası cinayetle bitti. Meydana gelen silahlı kavgada bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, kaçan cinayet şüphelisi kısa süre sonra polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Balıkçıların kavgası kanlı bitti
İzmir

İzmir’in Konak ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan olayda, amatör olta balıkçılığı yapan Saim Baş (59) ile S.A. arasında balık tutacak yeryüzünden tartışma çıktı. İkili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce çevredekilerin müdahalesi üzerine kavga sonlandı ve S.A. olay yerinden ayrıldı.

SİLAHLA ATEŞ ETTİ

Bir süre sonra Baş ile kavga ettikleri yere geri dönen S.A., yanında getirdiği silahla Saim Baş'a ateş etti. Vücuduna isabet eden mermilerle yaralanan Baş, yere yığılırken çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis çevrede güvenlik önlemleri alınırken, yaralanan adam sağlık ekipleri tarafından ambulansla İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Hastanede tedavi altına alınan Saim Baş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Baş'ın cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi işlemleri için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olay yerinden kaçan şüpheli S.A. kısa süre sonra polis ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...