Tgrt Haber
22 Temmuz 2022 19:33 - Güncelleme : 22 Temmuz 2022 20:11

Son dakika! Balıkesir'de 3.4 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: Balıkesir Gönen'de 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Dün de Gönen'de yaşanan 4.6 büyüklüğündeki deprem Marmara'yı sallamıştı

Son dakika! Balıkesir'de 3.4 büyüklüğünde deprem
son depremler,balıkesir

Balıkesir’in Gönen ilçesinde saat 18.55’te 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre ilerden de hissedilen deprem Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre 10.1 kilometre derinlikte yaşandı. Bu depremden sadece 1 dakika sonra ise 2.8 büyüklüğünde bir de artçı sarsıntı yaşandı.

DÜN DE SALLANMIŞTI

Geçtiğimiz gün de saat 18.44'te Gönen 4.8 büyüklüğünde depremle sallanmış, sarsıntı Marmara'dan da hissedilmişti.

Yerin 12.32 km derinliğinde meydana gelen depremin ardından Gönen'de vatandaşlar kendilerini sokağa atmıştı.

Korku ve panik yaşanan depremde sadece Balıkesir sallanmadı. Sarsıntı Çanakkale, Bursa, Tekirdağ ve İstanbul'da da hissedilmişti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD, dünkü depremin ardından bölgede olumsuz bir ihbar alınmadığını açıklamış, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da “Sevindirici ki olumsuz etkilenen ne bir binamız ne de bir vatandaşımız şu anda ihbar edilmedi her yerden de bilgi geldi” açıklamasıyla yüreklere su serpmişti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...