Tgrt Haber
21 Ekim 2015 03:28

Bandırma'da güvenlik görevlisini öldüren şüpheli yakalandı

Bandırma'daki bir mermer fabrikasında çalışan güvenlik görevlisini öldüren şahıslardan ikincisi de, İstanbul Bakırköy'de yakalandı.

Bandırma'da güvenlik görevlisini öldüren şüpheli yakalandı
bandırma, güvenlik, görevli,

 Alınan bilgilere göre; 4 Ekim 2015'te, 61 yaşındaki Şahsuvar Ertürk'ün fabrikada ölü bulunmasının ardından çalışma başlatan güvenlik güçleri, şüphelilerden F.Ö'yü (29) olaydan 4 gün sonra yakalamıştı. Çıkarıldığı mahkeme tarafından "kasten adam öldürmek" suçundan tutuklanan F.Ö. cezaevine konulmuştu.  Olayla ilgili olarak aranan ikinci şahıs olan ve aynı fabrikada çalıştığı öğrenilen M.Ç. de İstanbul Bakırköy'de yakalandı. Savcılıkça sorgusunun yapılmasının ardından çıkarıldığı mahkemece "kasten adam öldürmek" suçundan tutuklanan M.Ç. de Metris Cezaevi'ne gönderildi.  F.Ö ile M.Ç. 4 Ekim 2015'te soygun amacıyla girdikleri fabrikada, evli ve iki çocuk babası güvenlik görevlisi Şahsuvar Ertürk'ü bıçakla öldürdükten sonra kaçmışlardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...