Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Kasım 2021 10:44

Barış Pınarı bölgesinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan ve sızma girişiminde bulunan 4 PKK/YPG’li terörist öldürüldü.

Barış Pınarı bölgesinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü
pkk,barış pınarı,suriye,terör,terörist

Mehmetçik teröre ve teröriste geçit vermiyor. Yurt içinde ve sınır ötesinde operasyonlar hız kesmeden sürdürülüyor. Son olarak teröristler Suriye’de Barış Pınarı bölgesinde huzur ve güven ortamını bozmak için taciz ateşi açıp ve sızma girişiminde bulundular. Ancak başarılı olamadılar. 4 PKK/YPG’li terörist, komandolar tarafından etkisiz hâle getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan ve sızma girişiminde bulunan 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, huzur ve güven ortamını bozmak isteyen bir grup terörist, Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açtı, sızma girişiminde bulundu.

Bunun üzerine 4 PKK/YPG'li terörist, komandolar tarafından etkisiz hale getirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...