Tgrt Haber
02 Haziran 2022 14:48 - Güncelleme : 02 Haziran 2022 17:34

Son dakika! MSB'den darbe üstüne darbe: Barış Pınarı'nda 11, Pençe-Kilit'te 5 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde Barış Pınarı bölgesinde taciz ateşi açan 11 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu. Ardından bir açıklama daha yapan yetkililer, Pençe-Kilit bölgesinde ise 5 teröristin daha öldürüldüğünü kaydetti.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! MSB'den darbe üstüne darbe: Barış Pınarı'nda 11, Pençe-Kilit'te 5 terörist öldürüldü
TSK,Mehmetçik,Operasyon,Suriye,PKK,Terörist

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve dışında terör örgütlerine karşı verdiği amacsız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Yerleri tespit edilen teröistler inlerinde tek tek vuruluyor. Eren ve Pençe operayonları devam ederken Barış Pınarı ve Fırat Kalkan'ı bölgelerinde kontrolü sağlayan Mehmetçik, terör örgütü PKK'ya ağır darbe indiriyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan en son açıklamada, Barış Pınarı bölgesinde taciz ateşi açan 11 PKK'lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu. Bu açıklamadan saatler sonra yapılan duyuruda ise bu kez Pençe-Kili operasyon bölgesinde 5 teröristin daha etkisiz hale getirildiği kaydedildi. 

"KAÇINILMAZ SONU YAŞATMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Bakanlığın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda "Taciz ateşi açan teröristlere kaçınılmaz sonu yaşatmaya devam ediyoruz! Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan 11 PKK/YPG’li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1532259623725580289           

"TERÖRİSTLER NE SURİYE NE IRAK'TA GÜVENLİ"

MSB'nin resmi Twitter hesbaından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "Teröristler için ne Suriye’nin ne de Irak’ın kuzeyi güvenli! Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 5 PKK’lı terörist daha düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1532327751067344896?s=24&t=VWQO3Hz7_4Hv9vOcHhiXZQ

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...