Tgrt Haber
03 Ekim 2021 15:59

Katliam gibi kaza böyle gelmiş! Bartın'da MHP kafilesini taşıyan minibüsün devrilme anı kamerada

Bartın'da MHP kafilesini Ankara'daki bölge toplantısına götürmek amacıyla yola çıkan minibüsün devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybederken 19 kişi yaralandı. Minibüsün devrildiği anlar ise saniye saniye kameralara yansıdı.

Katliam gibi kaza böyle gelmiş! Bartın'da MHP kafilesini taşıyan minibüsün devrilme anı kamerada
bartın,trafik kazası,mhp

Ankara'daki toplantıya gitme amacıyla Bartın'dan yola çıkan MHP minibüsünün devrildiği anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Aralarında Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir'in de bulunduğu 21 yolcusu bulunan midibüs, Bartın'dan Ankara'ya giderken Esenyurt mevkiinde devrildi. Ramazan Duduoğlu idaresindeki 74 AJ 900 plakalı midibüste bulunan yolculardan Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile parti teşkilat üyesi Murat Sevinç olay yerinde hayatını kaybetti.

Katliam gibi kaza böyle gelmiş! Bartın'da MHP kafilesini taşıyan minibüsün devrilme anı kamerada

Kazada hayatını kaybeden Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç (solda) ve Murat Sevilmiş (sağda)

Diğer 19 yaralı ise Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza anı ise çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde midibüsün seyir halindeyken kontrolü kaybederek devrildiği görülüyor.

BARTIN VALİLİĞİ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESELESİ

Bartın Valiliği de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Kömeç ile Murat Sevilmiş elim bir trafik kazası sonucu Rahmet-i Rahmana kavuşmuştur. Merhumlara Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır dileriz. Geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve MHP il yönetimine acil şifalar dileriz" ifadelerine yer verdi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...