Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Ağustos 2021 08:29

Bartın'da sel felaketi: 1 can kaybı

Son dakika haberi: Bartın'da şiddetli yağış sele yol açtı. Bartın Valisi Sinan Güner, bir kişinin kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini bir kişiyi ise arama çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Bartın'da sel felaketi: 1 can kaybı
bartın,sel,heyelan

Son dakika haberi: Bartın'da şiddetli yağış sele yol açtı. Bartın Valisi: Bir vatandaşımız kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Evi yıkılan 80 yaşındaki bir kadını arama çalışmaları sürüyor.

BARTIN'DA SEL FELAKETİ

Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı.

Bartın'da sel felaketi: 1 can kaybı

Gece saatlerinde başlayan şiddetli yağışın ardından meydana gelen selle birlikte Karabük ve Kumluca karayollarında heyelan meydana geldi.

Bartın'da sel felaketi: 1 can kaybı

SEL FELAKETİNDE CAN KAYBI

 

Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Akörensöküler köyünde sel meydana geldi. Köyde evler yıkılırken, yıkılan evde bulunan 80 yaşındaki yaşlı kadının sel sularına kapıldığı öğrenildi. Bir vatandaşın da sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...