Tgrt Haber
18 Kasım 2021 13:19

Başak Cengiz'in otopsi raporu ortaya çıktı! Kan donduran vahşetin boyutu korkutucu

Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla sokak ortasında katledilen Mimar Başak Cengiz'in otopsi raporu ortaya çıktı. Vücudunda çok sayıda kesi ve organ yaralanması olan genç kadının ölümündeki vahşetin boyutu da raporla gözler önüne serildi.

Başak Cengiz'in otopsi raporu ortaya çıktı! Kan donduran vahşetin boyutu korkutucu
başak cengiz,,can göktuğ boz,,kılıç,,otopsi,,otopsi raporu,

Ataşehir'de tanımadığı Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla öldürülen Mimar Başak Cengiz'in ön otopsi raporunun detaylarına ulaşıldı. Genç kadının vücudunda çok sayıda kesi ve organlarında hasar meydana geldiği belirtilen raporla, vahşetin boyutu da ortaya çıktı.

KATİL ZANLISI TUTUKLANDI

Geçtiğimiz hafta İstanbul Ataşehir'de meydana gelen cinayet olayında, eğitimi için Ankara'dan İstanbul'a gelen Mimar Başak Cengiz, yol ortasında katledildi. Samuray kılıçlı katil Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen ve nişanlı olduğu öğrenilen Cengiz için 83 milyon gözyaşı döktü. Cinayetin ardından yakalanan katil zanlısı Can Göktuğ Boz ise emniyette, savcılıkta ve tutuklanması talebiyle sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği'nde ifade vermesinin ardından  'Tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' ve 'Silahla tehdit' suçlarından tutuklandı.

Başak Cengiz'in otopsi raporu ortaya çıktı! Kan donduran vahşetin boyutu korkutucu
Katledilen Mimar Başak Cengiz ve nişanlısı

VÜCUDUNDA 10 ADET KESİ BULUNDU

Genç kadının insanlık dışı şekilde öldürülmesinin ardından yürülen soruşturmada, dosyaya ön otopsi raporu ulaştı. Sabah'ın haberine göre, Başak Cengiz'le ilgili ilk incelemede yaklaşık 30-35 yaşlarında, 160-165 santimetre boylarında ve 60-65 kilogram ağırlığında olduğu belirtildi. Sağ omzunda yaklaşık 5, göğüs kafesinde 25-30, vücut orta hatta 20-25 santimetre, omurgasında 4 adet kesi olduğu belirtildi. Bel bölgesinden beyne uzanan noktalarda, sağ ayak bileğinde de aynı kesilerden olduğu kaydedilen raporda vücudunda toplamda 10 adet kesi olduğu vurgulandı.

Başak Cengiz'in otopsi raporu ortaya çıktı! Kan donduran vahşetin boyutu korkutucu
Başak Cengiz'i katleden Can Göktuğ Boz

KESİLER KILIÇ İLE UYUMLU

Bu kesilerin olay yeri görüntüleriyle de uyumlu, yaklaşık 80-90 santimetre boyunda elde edilen kılıç ile oluştuğunun düşünüldüğü kaydedildi. Raporda, genç kadının çok sayıda organ yaralanmasının bulunduğu ifade edildi. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi raporuna gerek olduğu kaydedilirken, işlemler için genç kadının cansız bedeninin Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Morg İhtisas Dairesi'ne gönderilmesinin uygun olduğu belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...