Tgrt Haber
07 Haziran 2022 09:56 - Güncelleme : 07 Haziran 2022 10:04

Başakşehir’de güvenlik personelleri taşıyan servis kaza yaptı!

İstanbul Havalimanı’nda güvenlik görevlisi olarak çalışan personelleri taşıyan servis minibüsü Başakşehir’de aydınlatma direğine çarparak yan yattı. Kazada sürücü ile birlikte 6 kişi yaralanırken bölgede trafik yoğunluğu oluştu.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İHA-AA
Başakşehir,kaza,servis

İstanbul’da sabah saatlerinde meydana gelen kazada İstanbul Havalimanı’nda çalışan 11 güvenlik görevlisini taşıyan servis minibüsü yağış sonrası kayganlaşan yolda kaza yaptı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile birlikte kontrolden çıkan araç önce aydınlatma direğine çarptı daha sonra ise yan yattı.

6 KİŞİ YARALANDI

Çevredekilerin ihbarı sonrası olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken kazada sürücüyle birlikte 6 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi o esnada yoldan geçen vatandaşlar yaptı. İtfaiye ekipleri şoförle birlikte 12 kişiyi araçtan çıkardı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Başakşehir’de güvenlik personelleri taşıyan servis kaza yaptı!

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Kaza nedeniyle Olimpiyat Stadı yolunda ve çevresinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Kaza yapan servis aracı ve trafikte yaşanan yoğunluk dron ile görüntülendi. Kaza sonrasında devrilen minibüs vinç yardımı ile çekilirken, trafik de normal seyrine döndürüldü.

Kaynak: İHA-AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...