Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Aralık 2014 18:35

Başbakan Davutoğlu, 'Kimse bunu yapamayacak'

Başbakan Davutoğlu, "Bir daha gücünü milletten alan ve bu TBMM'de temsil edilen milli iradenin yerine kimse başka bir güç ikame edemeyecek" dedi.

Başbakan Davutoğlu, 'Kimse bunu yapamayacak'
başbakan davutoğlu, bütçe, bütçe görüşmeleri, meclis,

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 2015 bütçe görüşmeleri çerçevesinde TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, "Siyaset üzerindeki bütün vesayet odaklarını; ister darbe geleneğinden gelen, isterse postmodern ya da başka adlarla paralel yapılarla gelen bütün vesayet odaklarını kaldırdık, kaldırmaya kararlıyız. Bir daha gücünü milletten alan ve bu TBMM'de temsil edilen milli iradenin yerine kimse başka bir güç ikame edemeyecek" dedi. Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Sayın Cumhurbaşkanımızla beni bir şekilde karşı karşıya getirme çabası içinde. Çünkü kendisi Sayın Baykal'la nasıl bir serüven yaşadığını iyi bildiği için bizim de öyle olduğumuzu sanıyor. Bizim cumhurbaşkanımızla ilişkimiz siyasetle başlamamıştır, siyasetle bitmez, ölümle de bitmez. Bizim siyasi kültürümüzün ve ahlakımızın temel kavramı da vefadır." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...