Tgrt Haber
28 Nisan 2014 19:04

Başbakan Erdoğan'a 'Uzun adam'dan sonra 'Güzel adam'

Seçim döneminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için 'Uzun adam' sloganları gündeme gelmiş, hatta eşi Emine Hanım da kendisine “uzun adam” diye hitap etmişti. Erdoğan için şimdi de 'güzel adam' tabiri kullanıldı.

Başbakan Erdoğan'a 'Uzun adam'dan sonra 'Güzel adam'
recep tayyi perdoğan, ermenistan, ermeni, Bedros Şirinoğlu, GÜNCEL haberleri, GÜNCEL,

Yedikule Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Vakfı Başkanı ve Vakıflar Arası Dayanışma ve İletişim Platformu (VADİP) Başkanı Bedros Şirinoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a '1915 taziyesi' ile ilgili açıklaması nedeniyle teşekkür ilanı yayınladı. 2010 yılında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gayrimüslim azınlık temsilcileriyle görüşmesine de katılan Bedros Şirinoğlu, bugün bazı gazetelere verdiği 'Teşekkür' başlıklı ilanda şu ifadeleri kullandı: "Bizlere ilkleri yaşatan, saygıdeğer BAŞBAKANIMIZ GÜZEL ADAM SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN. Taziye mesajınıza en içten teşekkürlerimi arz eder, ben ve ailem adına, kötü günlerde hayatını kaybeden Müslüman kardeşlerimin torunlarına taziyelerimi sunarım. Bedros Şirinoğlu" 2010 yılında yapılan görüşmelerde Başbakanlık, Bedros Şirinoğlu'nu "Ermeni Cemaati Başkanı" olarak açıklamış ancak cemaatin 'başkanlık' gibi bir kurumunun olmaması nedeniyle bu ifade tartışma oluşturmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...