Tgrt Haber
03 Temmuz 2014 21:46

Başbakan Erdoğan'dan Cumhurbaşkanlığı açıklaması

Başbakan Erdoğan, "Paralel yapıyla mücadele, yeni dönemde çok daha farklı olacak, devlet, kendisine yönelik tehdide en kararlı şekilde cevap verecektir" dedi.

Başbakan Erdoğan'dan Cumhurbaşkanlığı açıklaması
başbakan erdoğan, askon, cumhurbaşkanlığı,

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ASKON'un İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, "Vatanımıza, istiklalimize, istikbalimize yönelik haince saldırılarda bulunan paralel yapıyla mücadele, yeni dönemde çok daha farklı olacak, devlet, kendisine yönelik tehdide artık en kararlı şekilde cevap verecektir" dedi. Erdoğan, alıkonulan tır şoförlerinin serbest bırakılmasına ilişkin, şunları kaydetti: "22 gün sonra dün akşam iyi haber aldık. Bugün Erbil Başkonsolosumuz şoförlerimizi sağ salim teslim aldı. Şoförlerimiz için özel olarak Erbil'e gönderilen bir Türk Hava Yolları uçağı şoförlerimizi Şanlıurfa'ya getirdi. Buradan da hepsini ailelerine inşallah sevk ediyoruz. En kısa sürede Musul Başkonsolosluğumuz personeline ilişkin inşallah iyi haberleri vermeyi de ayrıca umuyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...