Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Temmuz 2014 18:44

Başbakan Erdoğan'dan Murat Göğebakan mesajı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Merhum Göğebakan, Türk müziğine miras olarak bıraktığı başarılı eserlerle, inanıyorum ki genç müzisyenlerimize ilham kaynağı olmaya devam edecektir'' dedi.

Başbakan Erdoğan'dan Murat Göğebakan mesajı
başbakan erdoğan, murat göğebakan, mesaj,

Başbakanlık Basın Merkezinin internet sitesinden, Başbakan Erdoğan'ın  sanatçı Murat Göğebakan'ın vefatı vesilesiyle başsağlığı mesajı yayımladığı  duyuruldu. Erdoğan, mesajında değerli sanatçı Göğebakan'ın vefatını derin bir  teessürle öğrendiğini belirtti. Göğebakan'ın yaşadığı çeşitli zorluklara rağmen kendini sanata, müziğe  adamış, birbirinden değerli beste ve güfteleriyle, özgün yorumlarıyla milletin  gönlünde müstesna bir yer edindiğini ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti: ''Merhum Göğebakan, Türk müziğine miras olarak bıraktığı başarılı  eserlerle, inanıyorum ki genç müzisyenlerimize ilham kaynağı olmaya devam  edecektir. Kalbi muhabbet beslediğim Murat Göğebakan'a Allah'tan rahmet niyaz  ediyor; acılı ailesine, yakınlarına ve sanat camiamıza başsağlığı ve sabır  diliyorum.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...