Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Aralık 2014 20:14

Başbakan Kılıçdaroğlu'na cevap verdi, tansiyon yükseldi

Başbakan Davutoğlu'nun Meclis Genel Kurulu'ndaki konuşması sırasında tansiyon yükseldi. CHP'li vekiller ayağa kalkınca Cemil Çiçek müdahele etti.

Başbakan Kılıçdaroğlu'na cevap verdi, tansiyon yükseldi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'na verdiği cevaplarla adeta yerin dibine soktu. Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerinde yer alan 2009 yılına istinaden Davutoğlu, "bizi bizimle karşılaştırıyor" ifadelerini kullandı.
 
Davutoğlu, "Türkiye ekonomisini 3.5 kat büyüttük. Kılıçdaroğlu bizi bizimle karşılaştırıyor. Çünkü karşılaştırabileceği başka kimse yok" dedi.

4 YILI NEDEN İSTİYOR?
 Ahmet Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "biz 13 yıl istemiyoruz, sizden 4 yıllık yetki istiyorum" sözlerine yönelik şunları söyledi:
 
"Kılıçdaroğlu diyor ki, "bana 4 yıl verin, sonrasını istemiyorum". Çünkü rakamları biliyor, rezervlerimizin bol olduğunu biliyor. Gelecek 4 yıl harcayacak sonra gidecek. Yok öyle."

SSK'ya geldiğinizde az da olsa kurum kar ediyordu. 8 yıl kaldınız 1 katrilyondan fazla SSK zarar yaptı. Dinleyin daha çok ders alacaksınız.

SİZİNLE DE PROBLEMİMİZ VAR
Halep'in üzerine bombalar yağarken siz (CHP) oraya heyet gönderdiniz, Esad'ın elini sıktınız.

Bir daha ilan ediyorum. Nerede zalim varsa, onunla problemliyiz. Bu da bizim için onurdur.

Mısır halkıyla problemimiz yok. Kılıçdaroğlu gitsin orada taksi şoförü sizden para almaz Türk'sünüz diye. Sizle de problemimiz var. Siz de darbecisiniz.

Sayın Kılıçdaroğlu siz bir şey derken ne diyeceğinizi düşünün.

DAVUTOĞLU'NUN SÖZLERİNDEN SONRA MECLİS KARIŞTI
Siz dönüp bana Mısır halkıyla kavgalısınız diye hitap ederken Mısır halkıyla Türkiye halkı kardeştir. Ben de sizi Mısır'da darbe olduktan sonra Mısır'a heyet gönderirseniz size darbeci derim.

Siz bu ülkenin Cumhurbaşkanına hakaret edeceksiniz en ufak bir eleştiri geitirnce tepki göstereceksiniz. Siz bana dikte edemezsiniz ben biliyorum ne dediğimi. Biz Mısır halkıyla beraberin darbecilere karşıyız. Neden bu kadar alınıyorsunuz 27 Mayıs'ı kastediyorsanız orasını bilemem.

"14 YAŞINDAKİ OĞLUNU ERKEN EMEKLİ OLSUN DİYE SİGORTALI YAPTIN"
Siz döndünüz, bakanlara ve bana tabi sizin çocuklarınız arasında işsiz yok dediniz. Sene 1997. Sayın Kılıçdaroğlu o yıllarda SSK Genel Müdürü, Kılıçdaroğlu'nun oğlu. 14 yaşında ilk öğretim son sınıf öğrencisi. Bir kurumda işe giriyor. 1 Mayıs 1999'da işten çıkıyor. Çocuk okuldayken işte çalışıyor görünüyorken sonra işten çıkarıyorsunuz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...