Tgrt Haber
04 Nisan 2015 06:43

Başbakan Yardımcılığı ile Bakanlıklara atama

Başbakan Yardımcılığı ile Çevre ve Şehircilik, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm Bakanlıklarına ait atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Başbakan Yardımcılığı ile Bakanlıklara atama
Başbakan Yardımcılığı,çevre ve Şehircilik bakanlığı, Gümrük ve Ticaret bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı,

Buna göre Başbakan Yardımcılığına bağlı Hazine Müsteşarlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Güngördü başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı müfettişliklerine, Müfettiş Yardımcıları Tuna Eroğlu, Ömer Faruk Mutlu, Osman Turan Yakar, Ömür Serkan Karay, Cihan Sadık Yürek, Ahmet Kaan İğde, Ahmet Eray Kalaycı ile İbrahim Melih Doğanoğlu getirildi.

Yine aynı bakanlığa bağlı Strateji Geliştirme Başkanlığına Sadi Kızık, İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Selahattin Varan, Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne İlker Yavuz, Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne, Hikmet Şişecioğlu Sinop Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Oğuzhan Kurt tayin edildi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müşavirliğine Tasfiye Hizmetleri Genel Müdürü Avni Ertaş ve Fatih Salihpaşaoğlu getirildi. Yine aynı bakanlığa bağlı Tasfiye Hizmetleri Genel Müdürlüğüne, Gümrükler Genel Müdür Yardımcısı Harun Uslu, Kooperatifçilik Genel Müdürlüğüne, aynı yerin Genel Müdür Yardımcısı Arif Sami Seymenoğlu, Risk Yönetimi ve Kontrol Genel Müdürlüğüne Hacı Hasan Murat Özsoy, Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliğine, Gümrükler Muhafaza Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akıllı, Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliğine, Muhammet Ali Baylan atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Teftiş Kurulu Başkanlığına, Başmüfettiş Asim Keser tayin edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...