Tgrt Haber
20 Mart 2014 22:06

Başbakanlık'tan Twitter hakkında çok önemli açıklama

Başbakanlık Basın Müşavirliği, Başbakan Erdoğan'ın Bursa'daki 'Twitter'ın kökünü kazıyacağız' sözlerine açıklık getirdi.

Başbakanlık'tan Twitter hakkında çok önemli açıklama
başbakanlık, basın müşavirliği, twitter, başbakan erdoğan, twitter yasaklama,

Başbakanlık Basın Müşavirliği,Başbakan Erdoğan'ın Bursa'daki 'Twitter'ın kökünü kazıyacağız' sözlerine açıklık getirdi. İşte o açıklama;
"Halihazırdaki durumda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının bazı linklerin kaldırılmasına ilişkin mahkemelerden çıkarmış oldukları kararların uygulanması konusunda Twitter yetkililerinin duyarsız kaldıkları bir süreç söz konusudur. Mahkeme kararlarını umursamama, hukukun gereğini yerine getirmeme biçimindeki bu tutumda bir değişiklik gözlenmemesi halinde, vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için teknik olarak, Twitter'e erişimin engellenmesinden başka çare kalmayabileceği belirtilmektedir. Başbakanımız da Bursa'daki konuşmasında bu olguya dikkati çekmiş bulunmaktadır"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...