Tgrt Haber
08 Ağustos 2022 12:04 - Güncelleme : 08 Ağustos 2022 13:01

Başıboş köpek dehşeti: Saldırıdan kaçarken düşüp, omuzunu kırdı

Ankara’nın Sincan ilçesinde başıboş köpekler bir adama saldırdı. Talihsiz adam köpek saldırısından kaçarken düşüp omuzunu kırdı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken adamı yoldan geçen sürücüler kurtardı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Ankara,Köpek,Sincan

Türkiye son dönemlerde artan başıboş köpek saldırılarına bir yenisi daha eklendi. Ankara’nın Sincan ilçesinden gelen görüntülerde, bir vatandaş yolda yürüdüğü sırada başıboş köpeklerin saldırısına uğradı.

Köpeklerin havlayarak kendine koştuğunu gören adam neye uğradığını şaşırıp kaçmaya çalışırken kendini bir anda yerde buldu.

DİĞER SÜRÜCÜLER SON ANDA YETİŞTİ

Köpekler, adamın yere düşmesinin ardından da saldırılarını sürdürdü. Talihsiz adam dakikalarca saldırıdan kurtulmaya çalıştı. O sırada yoldan geçen sürücüler adama saldıran köpekleri görünce, hemen araçlarını adamın yanına çektiler.

YERE DÜŞTÜ, OMUZUNU KIRDI

Yaşanan olay sonrasında çeşitli yerlerinden yaralanan vatandaşın, omuzunda kırık oluştuğu öğrenildi. Hastaneye kaldırılan kişiye ameliyat ile platin yerleştirildiği bildirildi.

O anlar çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...