Tgrt Haber
21 May 2021 00:19

Batman ve Şırnak'ta askeri tesislere saldırı girişimi

Batman’daki İnsansız Uçak Sistemleri Üs Komutanlığı ile Şırnak’taki 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığına maket uçaklarla saldırı girişiminde bulunuldu. Saldırıda kullanılan maket uçaklar etkisiz hale getirilirken, herhangi bir hasar ve zayiat oluşmadı.

Batman ve Şırnak'ta askeri tesislere saldırı girişimi
Batman,askeri tesis

Batman’da teröristler tarafından askeri tesise 3 maket uçakla saldırı girişimi gerçekleştirildi. Maket uçaklar etkisiz hale getirilirken, olayda can veya mal kaybı yaşanmadı.

BATMAN VALİLİĞİ: HERHANGİ BİR ZAYİAT OLUŞMADI

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, bir askeri tesise saat 23.10 sularında 3 adet maket uçak ile saldırı girişiminde bulunulduğu belirtildi. Açıklamada, maket uçakların etkisiz hale getirildiği kaydedilirken herhangi bir zayiatın oluşmadığı bildirildi.

MSB: HERHANGİ BİR HASAR MEYDANA GELMEMİŞTİR

Batman’daki İnsansız Uçak Sistemleri Üs Komutanlığımız ile Şırnak’taki 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığımıza maket uçaklarla saldırı girişiminde bulunulmuş, birlik personelimizin dikkati ve alınan tedbirler sayesinde herhangi bir hasar ve zayiat meydana gelmemiştir. Birliklerimizde tedbirler artırılmıştır.

DİYARBAKIR'DA SALDIRI GİRİŞİMİ GERÇEKLEŞMİŞTİ

19 Mayıs günü de, 00.30 sularında Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığına uçak maketi ile bir saldırı girişiminde bulunulmuştu. Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığına yönelik saldırıda girşiminde kullanılan, saldırı maketi düşürülmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...