Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ağustos 2016 19:44

Batman'da teröre lanet yürüyüşü

Batman'da PKK, DAEŞ ve FETÖ terör örgütlerine karşı düzenlenen yürüyüşe yoğun katılım sağlandı.

Batman'da teröre lanet yürüyüşü
batman, terör, yürüyüş,

Bazı siyasi partilerle Peygamber Sevdalıları Platformu, Düşünce ve İnanç Platformu, Müstakil İşadamları Derneği, Memur Sendikaları Konfederasyonu gibi sivil toplum kuruluşlarınca son günlerde yaşanan terör saldırılarına tepki amacıyla düzenlenen yürüyüş için Esentepe Kavşağında binlerce vatandaş bir araya geldi.

"KAHROLSUN PKK, DAEŞ,FETÖ"

Türk bayraklarıyla "Teröre lanet kardeşliğe davet", "Kahrolsun PKK, DAEŞ, FETÖ", "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Hepimiz kardeşiz bu zulüm niye" sloganları atan vatandaşlar Atatürk Parkı'na doğru yürüyüşe geçti. Batman Valiliği ve Emniyet Müdürlüğünün bulunduğu Adalet Caddesi’nde sivil toplum kuruluşları ortak basın açıklaması yapacak.

Batman'da teröre lanet yürüyüşü

"PKK, FETÖ VE DAEŞ'İN KATLİAMLARINI LANETLİYORUZ"

Yürüyüşe katılan Ayla Işık yaptığı açıklamada, PKK, FETÖ ve DAEŞ'in katliamlarını lanetlediklerini, masum insanların canına kıyan her türlü terörü kınadıklarını söyledi.

Vatandaşlardan Muhammet Ayhan ise "Bütün terör örgütlerini PKK, FETÖ, DAEŞ hepsini kınıyorum. Terör her kimden gelirse gelsin lanetliyoruz. Burada ümmetin birliği için bulunuyoruz. Demokrasi nöbetlerinde olduğu gibi hem Hükümetimizin hem de ülkemizin yanında olacağız." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...