Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 May 2014 22:23

Baykal Cumhurbaşkanlığı sorusunu yanıtsız bıraktı

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, bugün geldiği Çorum'da gazetecilerin Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin sorusunu "Arkadaşlar yeri değil" diyerek cevapsız bıraktı.

Baykal Cumhurbaşkanlığı sorusunu yanıtsız bıraktı
deniz baykal, deniz baykal cumhurbaşkanlığı, cumhurbaşkanlığı seçimleri,

CHP milletvekilleri Deniz Baykal, Arif Bulut, Osman Kaptan ve Metin Lütfi Baydar bugün Çorum'a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Organize Sanayi Kavşağı'nda partililer tarafından karşılanan CHP milletvekilleri buradan Oğuzlar İlçesi'ne geçti.
 
DİNLENME TESİSİNİ ZİYARET ETTİ
 
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya milletvekili Deniz Baykal, Oğuzlar ziyareti sırasında bir dinlenme tesisini ziyarek ederek vatandaşlarla selamlaştı. Oğuzlar Belediyesi'ni ziyaret eden Deniz Baykal ve beraberindekiler, yerel seçimlerde CHP'den Belediye Başkanı seçilen Orhan Ateş'i kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.
 
CEVİZ VE PLAKET HEDİYE ETTİ
 
CHP heyetine çalışmalar hakkında bilgi veren ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, ziyaret sonunda CHP milletvekillerine günün anısına ceviz ve plaket hediye etti.
 
CUMHURBAŞKANLIĞI SORULARINI YANITSIZ BIRAKTI
 
Milletvekilleri daha sonra ilçeden ayrıldı. Deniz Baykal, belediyeden çıkışta gazetecilerin Cumhurbaşkanlığı ile ilgili sorularını, "Arkadaşlar yeri değil" diyerek yanıtladı.
 
ZİYARETLER SÜRÜYOR
 
Daha sonra Mecitözü İlçesi'ne geçen CHP'li milletvekilleri Belediye Başkanı Ünal Yavuz'u ziyaret ederek bir süre görüştü. Milletvekillerinin bölgedeki ziyaretleri sürüyor.

KAYNAK: AJANSLAR

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...