Tgrt Haber
08 May 2021 07:51

Bayram öncesi, sağlıkçılara ek ödeme kararı

Sağlık Bakanlığına bağlı tesislerdeki personele yapılacak 4 aylık ek ödemeye ilişkin düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bayram öncesi, sağlıkçılara ek ödeme kararı
sağlık çalışanları,ek ödeme,sağlık bakanlığı,resmi gazete

Sağlık çalışanları koronavirüs salgını boyunca en ön saflarda savaştı. Pandemiyle en çok onlar mücadele etti. Birçoğu salgını ağır psikolojik etkilerle atlattı, yüzlercesi de hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanlığı pandemi sürecinde emeği geçen ve Sağlık Bakanlığı’na bağlı komplekslerde görevli personele, 1 Nisan 2021'den itibaren geçerli olmak kaydıyla, 4 ay süreyle ek ödeme yapılmasına karar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan karara göre, 1 nisan 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 4 ay süreyle kıstasları bakanlık tarafından belirlenmek kaydıyla personele ek ödeme yapılabilecek.

Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren kararda, yapılacak ödeme tutarının toplamının, mesai içi tavan ek ödeme tutarını geçemeyeceği açıklandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...