Tgrt Haber
08 Aralık 2021 12:37

Son dakika! Bebeğini döven cani baba 20 yılla yargılanacak

Son dakika haberi: Gaziantep'te 2 aylık bebeğini öldüresiye döven cani baba hakkında istenen ceza belli oldu. "Nitelikli öldürmeye teşebbüs" suçundan yargılanan Yunus Göç'ün 20 yıla kadar hapis cezası istendi. İddianame, mahkemece kabul edildi.

Son dakika! Bebeğini döven cani baba 20 yılla yargılanacak
gaziantep,cihan bebek,yunus göç,iddianame,ceza

Gaziantep'te iki aylık bebeğini öldüresiye döven Yunus Göç'ün o anları, bebeğin annesi tarafından kayda alınarak sosyal medyada gündem olmuştu. Büyük tepki çeken görüntülerin ardından cani baba Yunus Göç tutuklandı, bebek ise hastanede tedavi altına alındı. 

20 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Cihan bebek dün, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilirken baba hakkında hazırlanan iddianame de mahkeme tarafından kabul edildi. Göç'ün 20 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.0

'NİTELİKLİ ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS'

Bebeğini döven baba hakkında 20 yıla kadar hapis istenirken Yunus Göç, "nitelikli öldürmeye teşebbüs" suçundan yargılanacak.

Gaziantep Cumhuriyet Savcılığı, baba Y.G. hakkındaki iddianameyi tamamlayarak mahkemeye sundu. 

BEBEK TABURCU EDİLİP KORUMAYA ALINDI

Görüntülerin sosyal medyada büyük tepki çekmesiyle baba gözaltına alınmış, iki aylık bebek ise tedavi için hastaneye kaldırılmıştı. Kafa travmasına bağlı olarak beyin kanaması tespit edilen ve hayati tehlikesi bulunan bebek, yoğüun bakımda bir süre tedavi gördükten sonra taburcu edildi. Bebek ve annesi, devlet tarafından koruma altına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...