Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Mart 2018 11:53

Bedenleriyle Afrin yazan Beytüşşebaplı öğrencilerden Mehmetçiğe destek

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde eğitim gören öğrenciler bedenleriyle “Afrin” yazarak Zeytin Dalı Harekatında görev alan Mehmetçiğe destek mesajı verdi.

Bedenleriyle Afrin yazan Beytüşşebaplı öğrencilerden Mehmetçiğe destek
Şehit Mehmet Ali bozkurt Cumhuriyet Ortaokulu,,Afrin,,mehmetçik,,Zeytin Dalı Harekâtı,,Beytüşşebap,

Kato Dağı eteklerinde bulunan Beytüşşebap ilçesinde Şehit Mehmet Ali bozkurt Cumhuriyet Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri bedenleriyle Afrin yazarak Zeytin Dalı Harekâtında görev yapan askerlere destek mesajı verdi. Okulda görev yapan beden eğitimi öğretmeni Hüseyin Karakaş öğrencileriyle beraber bir haftalık çalışma yaptıklarını belirterek, “Beytüşşebap’tan, Kato Dağı eteklerinden kahraman ordumuza yalnız olmadıklarını hissettirmek için okulumuzda böyle bir etkinlik yaptık. Canımızla, kanımızla, duamızla kahraman Mehmetçiğimizin yanındayız. Kahramanlarımızın ayaklarına Allah taş değdirmesin. Allah yar ve yardımcıları olsun" dedi.

 

Ay-yıldızlı bayrakları dalgalandıran öğrencilerin bedenleriyle yazmış oldukları anlamlı Afrin mesajı havadan görüntülendi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...