Tgrt Haber
15 Temmuz 2020 19:36

Bekir Bozdağ'dan darbeye direnişin 4. yılında TGRT Haber ve İhlas Medya'ya teşekkür

Darbeye direnişin 4. yılında Cem Küçük ile Günaydın Türkiye programına bağlanan AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, FETÖ ile mücadelenin önemine değindiği açıklamalarında "FETÖ'ye karşı mücadele konusunda FETÖ'nün en etkin ve güçlü olduğu dönemde siz çok yürekli bir şekilde ortaya çıktınız mücadele ettiniz" diyerek TGRT Haber ve İhlas Medya'ya teşekkür etti.

Bekir Bozdağ'dan darbeye direnişin 4. yılında TGRT Haber ve İhlas Medya'ya teşekkür
bekir bozdağ,15 temmuz,tgrt haber,ihlas medya

Darbeye direnişin 4. yılında Cem Küçük ile Günaydın Türkiye programına bağlanan AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, FETÖ ile mücadelenin önemine değindiği açıklamalarında "FETÖ'ye karşı mücadele konusunda FETÖ'nün en etkin ve güçlü olduğu dönemde siz çok yürekli bir şekilde ortaya çıktınız mücadele ettiniz" diyerek TGRT Haber ve İhlas Medya'ya teşekkür etti.

Bozdağ açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

 ''Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği olmasaydı FETÖ'yle Türkiye'de böyle başarılı bir mücadele Türkiye'nin gündemine gelmezdi. Geçmişte hiçbir Başbakan,Cumhurbaşkanı, Mecliste grubu olan hiç bir partinin genel başkanı FETÖ'ye terör orgütü demedi. Dershaneyi kapatmayı gündeme getirmedi. FETÖ'nün üniversitelerini, okullarını, yurtlarını, derneklerini, medyasını kapatmadı. Devlet içindeki FETÖ'cü mikropları ayıklamadı. Bunları aklına dahi getirmedi. Bütün bu mücadeleyi yapan FETÖ'nün oldürmek istediği,darbe yaparak indirmek istediği insanları FETO'culükle itham eden siyasi ayak iftiralarıyla itham edenleri önce Allah'a sonrada milletimize havale ediyorum''

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...