Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Kasım 2017 22:41

Belediyenin kömür torbalarından PKK'nın mühimmatı çıktı

Silopi'de terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, bahçede gömülü Silopi Belediyesine ait torbalarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Ele geçilen silahlar arasında keskin nişancı tüfeği, kalaşnikoflar ve çok sayıda mermi var.

Belediyenin kömür torbalarından PKK'nın mühimmatı çıktı
şırnak,,silopi,,belediye torbalarından pkk mühimmatı çıktı,

Şırnak'ın Silopi ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik  düzenlenen operasyonda, bahçede gömülü Silopi Belediyesine ait torbalarda silah  ve mühimmat bulundu.  Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, güvenlik güçlerince  Silopi ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi'nde bir evin bahçesine gömülü vaziyette  PKK/KCK terör örgütü mensuplarına ait mühimmat olduğu şeklinde istihbarat elde  edildi.Silopi İstihbarat Büro Amirliği ve Terörle Mücadele Büro Amirliği ile  bomba imha ekipleri tarafından 16.00-18.00 saatlerinde söz konusu adreste arama  yapıldı. Aramada, İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname kapsamında  (KHK) görevlendirme yapılmadan önce görevde olan DBP'li Silopi Belediyesine ait  kömür torbalarında, 7 kalaşnikof piyade tüfeği, 16 şarjör, keskin nişancı tüfeği  ve dürbünü, 16 roketatar başlığı, 13 roketatar sevk fişeği, 250 muhtelif çapta  fişek, 2 telsiz, hücum yeleği ve çok sayıda pil ele geçirildi.

Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...