Tgrt Haber
24 Mart 2016 15:26

Beratcan’ı evinin önünden yüzlerce kişi uğurladı

İstanbul Kartal’da 15 gün önce kaybolduktan sonra dün ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük’ü evinin önünden yüzlerce kişi uğurladı.

Beratcan’ı evinin önünden yüzlerce kişi uğurladı
beratcan,

Beratcan’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin ardından helallik alınmak üzere evinin önüne getirildi.  Babası Ergün Karakütük,  Kartal Kurfalı Mahallesi’ndeki evinin önünde  yanında kurulan çadırda taziyeleri kabul ederken, anne Türkan Karakütük ise fenalık geçirdi.
"SENİN KANINI YERDE KOYMAM YAVRUM"
Cenaze aracı evinin önüne geldiği sırada anne Türkan Karakütük, "Senin kanını yerde koymam yavrum. Sana uzanan eller kopar yavrum. Sana bunu yakıştıranları yaşatmam yavrum..." diyerek gözyaşı döktü. Daha sonra fenalaşıp baygınlık geçirten anneye, evin önünde bekleyen ambulansta müdahale edildi. Helallik alındığı sırada, Baba Ergun Karakütük ve sokakta toplanan yüzlerce kişi gözyaşlarını tutamadı.
"ADALETE SONSUZ GÜVENİYORUM"
Baba Ergun Karakütük, "Kesinlikle böyle bir şey beklemiyordum. Emniyet güçlerimiz ilgileniyor. Bir şüpheli var. Bize net olarak bir şey söylemediler. Ben adalete sonsuz güveniyorum ve bunu yapana en ağır cezayı verecek. Tek temennim o. Başka bir şey demiyorum " dedi.

Bu arada, yan tarafta bulunan inşaatın üzerine çıkan bazı vatandaşlar da, "katile idam" , "Beratcan ölmedi, kalbimizde yaşıyor" ve "çocuklara dokunan eller kırılsın" şeklinde sloganlar attı. Cenazenin gelmesini bekleyen mahalleli de alkışlar eşliğinde bu sloganlara eşlik etti.
CENAZE MEMLEKETE GÖNDERİLDİ
Beratcan’ın cenazesi, evinin önünde alınan helalliğin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Karabük’ün Yenice ilçesi Cihanbey köyüne götürüldü.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...