Tgrt Haber
30 Mart 2016 10:15

Beratcan'ın babası kararını verdi, 'Boşanacağım'

Oğlu Beratcan'ın, karısının sevgilisi tarafından öldürüldüğünü öğrenen baba, son açıklamasında boşanacağını söyledi.

Beratcan'ın babası kararını verdi, 'Boşanacağım'
beratcan, beratcan cinayeti, beratcan babası

İstanbul Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün, annesinin sevgilisi olan servis şoförü tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Tutuklanan servis şoförünün, azmettirici olarak gösterdiği anne ise serbest bırakılmıştı.

"KİMSENİN ARKASINDA DEĞİLİM"
Beratcan'ın babası Ergün Karakütük, dün Mügen Anlı'ya yaptığı açıklamada, "Eşime güveniyorum, evliliğimize bir şans vereceğim" demişti. Bugün ise babadan farklı bir açıklama geldi. Baba Karakütük "Bazı gerçekleri yeni öğrendim, bu saatten sonra kimsenin arkasında değilim" dedi.

"BUNDAN SONRA YANIMDAN GEÇMESİN"
"Hak eden herkes cezasını bulsun" ifadesini kullanan Karakütük şöyle devam etti: "Bundan sonra ne kapıma yanaşsın ne de yakınımdan geçsin. Ayrılacağım. Bundan sonra geride kalan çocuğuma destek çıkacağım. Annesini yanına yaklaştırmayacağım.

KATİL ZANLISI DAHA ÖNCE BENİ TEHDİT ETTİ
Katil zanlısı daha önce beni ankesörlü telefonla arayıp tehdit etti. Eşin seni aldatıyor, gerçekleri bilmiyorsun gibi şeyler söylüyordu. Eşime de güvenmediğim için ikinizi bir araya getireceğim diyordum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...