Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Mart 2016 16:49

Beratcan'ın komşusu eve saldırı anını anlattı

Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan'ın ailesinin yaşadığı ev, öfkeli bir gurubun saldırısına uğradı. Bir grup vatandaş tarafından evin taşlandığını belirten Beratcan'ın üst komşusu Meryem Koçdoğan, 10 kişinin 'Bunları burada niye tutuyorsunuz, bunlar bizi rezil ettiler' diye eve saldırdıklarını söyledi.

Beratcan'ın komşusu eve saldırı anını anlattı
Beratcan Karakütük

Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan cinayetiyle ortaya çıkan detay vatandaşların tepkisine neden oldu. Beratcan'ın annesi T.K.'nın katil zanlısı servis şoförü Ersin Kaşıkçı ile ilişki yaşadığı öğrenilirken, Beratcan'ın hikayesini televizyon haberlerinden izleyen bir gurup öfkeli vatandaş, dün akşam saatlerinde toplanarak ailenin yaşadığı eve gitti. Evin önünde bağıran ve evin camlarını kıran vatandaşlar güçlükle sakinleştirildi.
Beratcan'ın üst komşusu olan Meryem Koçdoğan, öfkeli vatandaşların Beratcan'ın ailesinin yaşadığı eve gelerek saldırdığını söyledi.
Koçdoğan, "Sesler duydum, ben de kiracılar odun kırıyor sandım. Çıktım pencereye baktım taşlar. 10 kişi, iki sarı taksi durmuş. 10 kişi indiler, 'bunları burada niye tutuyorsunuz, bunları çıkartacaksınız. Bunlar bizi rezil ettiler' diye. Ben de dedim ki, 'oğlum kimse yok evde, Kocası da, kadın da yok. Camlardan ne istiyorsunuz, evlerinden ne istiyorsunuz.' Ondan sonra bakkal geldi, yalvardı yakardı dışarı çıkardı, gittiler" diye konuştu.
Saldırının ardından Beratcan'ın babasının olay yerine geldiğini ifade eden Koçdığan, "Onlar gittiler kadının kocası bir minibüsle geldi. Eve baktılar, yarım saat bekleyip gittiler. Adam içeriye hiç girmedi" şeklinde konuştu.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...