Tgrt Haber
09 Temmuz 2020 08:42

Beşiktaş Dolmabahçe Caddesi trafiğe kapatıldı

Beşiktaş Dolmabahçe Caddesi üzerinde oturan bir kadının durumundan şüphelenen polis ekipleri caddeyi trafiğe kapattı. Polis ekiplerinin kadına müdahalesi devam ediyor.

Beşiktaş Dolmabahçe Caddesi trafiğe kapatıldı
beşiktaş,Beşiktaş Dolmabahçe Caddesi

Olay, saat 08.00 sıralarında Beşiktaş Dolmabahçe Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde cadde üzerindeki kaldırımda yürüyen vatandaşlar, askeri kışla önünde şüpheli bir kadının yattığını gördü. Kadından şüphelenen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, yolu araç ve yaya trafiğine kapattıktan sonra kadına ayağa kalkması ve ellerini yukarı kaldırması çağrısında bulundu.
Polisi alarma geçiren kadın gözaltına alındı
Akli dengesi bozuk olduğu düşünülen kadın şahıs ise polis çağrısına, “Beni otelden attılar, su, çay ve yemek vermediler, benim suçum ne” diyerek karşılık verdi. Bir süre daha polisin çağrılarına direnen kadın ardından teslim oldu. Kadının üstüne ve vücudunu incelemeyen polis, şüpheli bir duruma rastlamadı. Gözaltına alınan kadın ifadesi alınmak ve işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...