Tgrt Haber
13 Ocak 2015 09:30

Beşiktaş'ta sır olay! Avukat ölü bulundu

Beşiktaş’taki evinde başından vurulmuş halde bulunan avukat, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Beşiktaş'ta sır olay! Avukat ölü bulundu
Beşiktaş, avukat, ölü bulundu, Aydın,sağlık,Beşiktaş,Ahmet Kara

Olay, saat 01.00’da Beşiktaş, Nispetiye Mahallesi, Aydın Sokak üzerindeki Park Vadi Evleri A blok 1. katta meydana geldi. İddiaya göre, Avukat Ahmet Kara’nın bulunduğu odadan silah sesi yükseldi. Bunun üzerine odaya giren ailesi, Kara’yı başından vurulmuş halde kanlar içerisinde buldu. Aile, daha sonra durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, durumu ağır olan Ahmet Kara’yı Beşiktaş Liv Hospital Hastanesi’ne kaldırdı. Kara, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
POLİS, OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI
Olay yeri inceleme ekipleri uzun süre evde incelemelerde bulunup, delil topladı. Oda içinde bir tabanca bulundu. Polis, olayın meydana geldiği sırada evde bulunan aile üyelerini de sorgulayarak bilgi aldı. İlk bulguları değerlendiren ve ağırlıklı olarak canına kıyma ihtimali üzerinde duran polis, soruşturmasını sürdürüyor.(Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...