Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ağustos 2014 17:52

Beşir Atalay, 'Gazze'den yaralılar gelecek'

Başbakan Yardımcısı Atalay, "(Gazze'den yaralıların Türkiye'ye getirilmesi) Oradan geliş devam edecek" dedi.

Beşir Atalay, 'Gazze'den yaralılar gelecek'
beşir atalay, gazze, yaralı, Dış Politika haberleri, Dış Politika,

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Gazze'den, tedavileri için yaralıların Türkiye'ye getirilmesine ilişkin, "Oradan geliş devam edecek" dedi. Karayoluyla Ankara'dan İzmir'e giderken Afyonkarahisar'da bir lokantada mola veren Atalay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gazze'deki bazı yaralıların Türkiye'ye getirilmeye başlandığını hatırlattı.
"18 YARALI GETİREBİLDİK"
Şu ana kadar Ankara'ya 22 kişinin nakledilebildiğini belirten Atalay, şöyle konuştu: "Oradan geliş devam edecek. Yaralıların İsrail sınırlarından çıkarılması, izin alınması ve getirilmesi çok zor oluyor. Şu ana kadar 200 kişiyi getirmiş olacaktık ama orada maalesef o prosedürler yürümüyor. İki gün önce 40 kişilik ambulans uçak gönderdik ancak 18 yaralıyı getirebildik. Çünkü öbürlerinin oralarda müsaadesi alınamadı. Dolayısıyla o süreç devam ediyor." Atalay daha sonra İzmir'e hareket etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...