Tgrt Haber
01 Haziran 2022 17:14 - Güncelleme : 01 Haziran 2022 17:32

Komşusunun köpeğinin saldırdığı adam ölümden döndü! Suratı tanınmaz hale geldi

Antalya'da bir süre evde olmayacak komşusunun kangal cinsi köpeğini beslemeyi kabul eden adam, ölümden döndü. Köpeğin yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladığı adam tanınmaz hale geldi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Komşusunun köpeğinin saldırdığı adam ölümden döndü! Suratı tanınmaz hale geldi
Antalya,Serik,Köpek,Köpek saldırısı

Türkiye'de son dönemlerde artan köpek saldırı haberlerine bir yenisi daha eklendi. Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen olayda, bir süre evde olmayacak komşusunun kangal cinsi köpeğine bakabileceğini söyleyen Bekir Koç, ölümden döndü.

YÜZÜNÜ PARÇALADI

Yaklaşık bir haftadır beslediği köpeğin saldırısına uğrayan adam, ağır şekilde yaralandı. Köpeğin boynundan, yüzünden ve vüvudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı adam hemen hastaneye kaldırıldı. Koç'un sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı. 

"NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIM"

Bekir Koç, komşusunun izniyle köpeğe baktığını belirterek, "Günlerdir besliyordum, bir sorun yoktu. Komşumu ve köpeğini seviyorum. O gün ne olduysa biranda arkamdan gelip saldırdı. Ne olduğunu anlayamadım" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...