Tgrt Haber
11 May 2021 18:11

Beton mikserine sıkışan işçi hayatını kaybetti

Iğdır’da bulunan beton santralinde feci bir kaza meydana geldi. Santralde işçi olarak çalışan Mehmet Erdem, beton mikserine sıkışarak hayatını kaybetti.

Beton mikserine sıkışan işçi hayatını kaybetti
Iğdır,,beton mikseri,

Iğdır Merkez 14 Kasım Mahallesi'nde bulunan bir beton santralinde çalışan Mehmet Erdem, beton mikserinin kazanını temizlemek için içine girdi.

ARKADAŞININ İÇİNE GİRDİĞİ BETON MİKSERİNİ ÇALIŞTIRDI

Evli ve 2 çocuk babası Erdem’in beton mikserine girdiğini fark etmeyen H.Y. isimli operatör makineyi çalıştırdı. Ses gelmesi üzerine hemen beton mikserini kapatan operatör H.Y. daha sonra mikseri kapattı.

HAYATINI KAYBEDEN İŞÇİNİN CANSIZ BEDENİ MORGA KALDIRILDI

Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı çalışma sonucu Mehmet Erdem'in hayatını kaybettiği belirlendi. Mehmet Erdem'in cansız bedeni Iğdır Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, H.Y. isimli operatör ise gözaltına alındı.

YAKINLARININ GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Evli ve 2 çocuk babası Mehmet Erdem’in cenazesi bugün öğlen saatlerinde yakınlarının gözyaşları arasında Asri Mezarlığı’nda defnedildi.

Mehmet Erdem:

Beton mikserine sıkışan işçi hayatını kaybetti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...