Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Temmuz 2022 12:06 - Güncelleme : 05 Temmuz 2022 12:13

Beykoz’daki orman yangınında 1 şüpheli yakalandı

İstanbul’un Beykoz ilçesinde çıkan orman yangını ile ilgili yürütülen çalışmalarda 1 kişi ‘şüpheli’ olarak yakalandı. Yangının yapılan incelemede anız bölgesindeki kaynak çalışması sırasında kıvılcımdan çıktığı öğrenildi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Beykoz’daki orman yangınında 1 şüpheli yakalandı
Beykoz,orman yangını

Beykoz’da geçtiğimiz günlerde çıkan orman yangını ekiplerin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü. Yerleşim yerlerine yakın bölgede çıkan yangın büyük panik oluştururken havadan müdahale ile yangın daha fazla büyümeden kontrol altına alındı.

1 ŞÜPHELİ TESPİT EDİLDİ

Mevsimsel şartlardan dolayı olası orman yangınlarına karşı önlemlerini artıran İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, havadan ve karadan yapılan denetimlerde Pazar günü Baklacı Mahallesi sınırında bulunan ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin bir şüpheli tespit etti.

ANIZ BÖLGESİNDE KAYNAK ÇALIŞMASI SIRASINDA ÇIKTI

Söz konusu ormanlık alanın sınırında şüpheli davranışlar sergileyen B.N. adlı zanlı polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen B.N.’nin, çıkan yangında parmağı olup olmadığı araştırılıyor. Yangının ise ormanlık alandaki anız bölgesinde yapılan kaynak çalışması sırasında kıvılcım çıktığı öğrenildi.

Beykoz’daki orman yangınında 1 şüpheli yakalandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...