Tgrt Haber
08 May 2015 17:01

Beylikdüzü’nde peruk ve takma sakalla kuyumcu soygunu

Beylikdüzü’nde bir kuyumcuya gelen peruklu ve takma sakallı 4 kişi, dükkan sahibinin ellerini bağladıktan sonra yaklaşık 3 kilo altını alarak kayıplara karıştı.

Beylikdüzü’nde peruk ve takma sakalla kuyumcu soygunu
beylikdüzü, kuyumcuya, peruk, takma sakal

Olay, öğle saatlerinde Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. İddiaya göre yabancı uyruklu olduğu düşünülen peruklu ve takma sakallı 4 kişi kuyumcuya gelerek işyeri sahibini silahla etkisiz hale getirerek ellerini bağladı. Daha sonra yaklaşık 7 dakika içeride kalan soyguncular, burada bulunan yaklaşık 3 kilo altını alarak kaçtı. Bu sırada durumu fark eden çevredeki işyeri sahipleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler iş yerinde bulunan güvenlik kameralarını inceleyerek soyguncuların eşkalini belirledikten sonra geniş çaplı soruşturma başlattı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...