Tgrt Haber
06 Eylül 2021 11:43

Son dakika! Beyoğlu'nda korkutan yangın

Son dakika haberi: Beyoğlu Asmalı Mescit Mahallesi’nde bulunan bir otelde yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin yangını kısa sürede kontrol altına aldığı öğrenildi.

Son dakika! Beyoğlu'nda korkutan yangın
beyoğlu,asmalı mescit,otel,yangın

Beyoğlu’nda, otel olarak kullanılan bir tarihi binanın 3. katında, henüz öğrenilemeyen bir nedenle yangın çıktı. Tedbir amaçlı boşaltılan oteldeki yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı.

Beyoğlu Asmalımescit Mahallesi Meşrutiyet Caddesi üzerinde bulunan tarihi bir otelde saat 11.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın 5 katlı otelin 3’üncü katında bulunan bir odada çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın odayı alevler içerisinde bırakırken, otelin 3’üncü katını yoğun dumanlara sardı.

BİR KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Otelde bulunan müşteriler büyük panik yaşadı. Müşterilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Otel tedbir amaçlı tahliye edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerin müdahalesiyle yangın büyümeden kısa sürede söndürüldü.

"DUMANDAN DOLAYI İÇERİ GİREMEDİK"

Bir vatandaş çıkan yangın sonrası oluşan yoğun dumandan etkilenirken otelde maddi hasar meydana geldi. Olay anını anlatan Erkan Yüzüak, şöyle konuştu:

"Ben dışarıdan gelmiştim, burada kalıyorum. Arkadaşın biri dedi ki duman var yukarıda. Resepsiyondaki arkadaşla beraber yukarı koştuk. Kapıyı zorla açtım. Camın orada ateş yanıyordu. Yatakta da kimseyi göremedim. Boş gibi geldi bana umarım kimse arkasına düşmedi. Dumanlardan dolayı içeri fazla giremedik"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...