Tgrt Haber
23 Kasım 2015 14:09

Beyoğlu'nda asılı bulunan cesedin kimliği belli oldu

Beyoğlu'nda asılı bulunan erkek cesedinin Turan Polat'a ait olduğu belirlendi. Polat'ın sabıka kaydı kabarık çıkarken, akıllara Meksika usülü cinayetler geldi...

Beyoğlu'nda asılı bulunan cesedin kimliği belli oldu
beyoğlu, cihangir, cinayet,

Önceki sabah köpeğini  gezmeye çıkaran bir kişi Cihangir'de kan donduran bir görüntüyle karşılaştı. Sokak ortasında demire asılı erkek cesedi gördü. Daha sonra ölü bulunan Turan Polat’ın adam öldürme, adam kaçırma, örgüt kurma ve uyuşturucu bulundurma suçlarından sabıkalı olduğu bu nedenle düşmanları tarafından öldürüldüğü öne sürülüyor. 
DEMİR ÇUBUĞA ASILI HALDE BULUNDU
İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde, Cihangir Mahallesi’nde iple boynundan asılı halde bir erkek cesedi bulundu. Beyoğlu Cihangir Mahallesi’nde dün sabah saat 07.30 sıralarında köpeğini dolaştırmaya çıkan bir kişi, Fındıklı Yokuşu’nda boynundan iple demir çubuğa asılı halde bir erkek cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, olay yeri çevresinde önlem aldı.
SUÇ DOSYASI KABARIK
Yeni Yüzyıl'dan Yusuf Yavuz'un haberine göre cesedin, 38 yaşındaki Turan Polat’a ait olduğu bildirilirken şahsın adam öldürme, adam kaçırma, örgüt kurma ve uyuşturucu bulundurma suçlarından Emniyet’te kaydı olduğu öğrenildi. İlk başta canına kıyma olduğu düşünülen olayın, infaz olasılığından da söz ediliyor. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
MEKSİKA'DAKİ VAHŞİ CİNAYETLER
Cihangir'de yaşanan olay, Meksika'da uyuşturucu çetelerinin hakimiyet savaşı sırasındaki vahşi cinayetlerini akıllara getirdi. O cinayetlerde onlarca kişi bir üst geçidin demirlerine iple asılarak öldülmüştü.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...