Tgrt Haber
15 Ağustos 2021 13:16

Son dakika! Beyoğlu'nda korkutan yangın: 1'i ağır 6 yaralı

Son dakika haberi: Beyoğlu'nda bir inşaatın depo kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Elektrik panosunda meydana gelen patlama sebebiyle çıktığı öğrenilen yangında, 1'i ağır olmak üzere 6 işçi yaralandı.

Son dakika! Beyoğlu'nda korkutan yangın: 1'i ağır 6 yaralı
beyoğlu,yangın,inşaat,depo

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde, inşaat halindeki 5 katlı bir binada devam eden çalışmalarda, bodrum katında bulunan elektrik panosunda yangın çıktı. Kimyasal maddelere sıçrayarak kısa sürede büyüyen yangın sebebiyle 1'i ağır olmak üzere 6 işçi yaralandı.

Olay saat 13.15 sıralarında Sütlüce Uzunbayır Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaat halinde bulunan 5 katlı bir binanın bodrum katındaki iş makinesi, manevra yaparken elektrik panosuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle patlayan panodan çıkan kıvılcımlarla inşaatta bulunan kimyasal maddeler bir anda alev topuna döndü. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken alevlerin yükseldiği inşaatta 1’i ağır olmak üzere 6 işçinin vücudunda yanıklar oluştu. Olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalenin yapıldığı yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Öte yandan, yangının çıktığı inşaatın yakınında bulunan Kızılay merkezindeki gönüllü ekipler de olay yerine gelerek görevli ekiplere maske ve su dağıttı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Son dakika! Beyoğlu'nda korkutan yangın: 1'i ağır 6 yaralı

"İLK KEZ OLMUYOR AMA ÖNLEM YOK"

Görgü şahidi ve mahalle sakini Mert Gökçek, o anları şöyle anlattı:

“Buradan arabalar geri geri çıkmaya başladı.Şoföre ne olduğunu sordum, yangın var girme dedi. Benim evimin yanı olduğu için mecbur geldim, bir baktım burası yanıyor. Sağlıkçılar, itfaiyeler, polisler burada. Hemen koştum yardım ettim onlara. En son çıkartılan yaralının durumu ağırdı. Yazık günah gencecik çocuktu. Allah şifasını verir inşallah. Ama 7-8 kişi kömür oldu yani. İzolasyon diyorlar, trafo patladı diyorlar. Ama bu olay ikinci kez oluyor ve hala önlemini almadılar.

"KÖMÜR GİBİ OLMUŞTU"

Aynı noktada iki hafta önce de bir yangın çıktığını belirten Gökçek, "Yazık günah burada çocuk çoluk yaşıyor, binalar var. Artık tehlike altında yaşıyoruz resmen. Geçen haftaki olayda da hemen ekip geldi, müdahale etti fakat yaralanan yoktu. Bu seferki daha büyük bir yangıni. 6-7 kişi tahminen yaralandı. Ama en son çıkardığımız kişi çok kötüydü, kömür gibi olmuştu, Allah yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...