Tgrt Haber
09 Kasım 2021 16:31

Bill Gates gitti milyon dolarlık yatı Bodrum'da bıraktı

Microsoft'un kurucularından Bill Gates tatilini bitirdikten sonra Türkiye'den ayrıldı ama 107 metre uzunluğundaki milyon dolarlık yatı Bodrum'da kaldı.

Bill Gates gitti milyon dolarlık yatı Bodrum'da bıraktı
Bill Gates,Microsoft,Bodrum

Efes Antik Kenti'ni gezen ve ardından Bodrum Kalesi'ne gelerek ziyaret eden 'Dünyanın En Zengin 4'üncü İnsanı' unvanını 146 milyar dolarlık servetiyle elinde tutan Bill Gates, mavi yolculuğa çıkarak Muğla’nın kıyılarını karış karış gezmişti. Daha sonra tekrar Bodrum’a dönerek, yaş gününü kutlayan Gates, kutlamanın ardından ilçeden ayrılarak İskoçya'daki Glasgow kentinde düzenlenen Uluslararası COP 26 İklim Konferansı'na katılmıştı.

TÜRKİYE'DEN AYRILDIKTAN SONRA ÇAPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Türkiye’den ayrıldıktan sonra çarpıcı açıklamalarda bulunan Bill Gates, iklim değişikliği ile ilgili çözüm önerisinde bulunmuştu ve iklim değişikliğinin bu yüzyılın sonunda, her yıl beş kat daha fazla ölüme neden olacağını açıklamıştı. Daha sonra ise yeni biyolojik silahlar hakkında da açıklama yapan Bill Gates, Covid-19 salgını öncesi salgınlarla ilgili uyarılarda bulunmuştu.

Bill Gates gitti milyon dolarlık yatı Bodrum'da bıraktı

KENDİ GİTTİ, YATI KALDI

Teknoloji şirketi Microsoft’un kurucu ortağı ve dünyanın sayılı zenginlerinden Bill Gates, yaklaşık 1 hafta önce Bodrum’dan ayrılırken milyon dolarlık ’Lana’ isimli süper yatıysa Bodrum koylarını terk etmiyor. Denize geçen yıl indirilen ve haftalık kirası 1 milyon 800 bin euro olan, 107 metre uzunluk ve 16 metre genişliğe sahip Lana isimli yat, Bodrum açıklarına demirledi. İçerisinde Bill Gates’in olup olmadığı ise bilinmiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...