Tgrt Haber
11 Ağustos 2022 17:44 - Güncelleme : 11 Ağustos 2022 17:59

Binali Yıldırım kazan başına geçti: Evinin mutfağında aşure yaptı

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Muharrem ayı nedeniyle evinin mutfağında eşi Semiha Yıldırım ile birlikte aşure yaptı. Evinin mutfağında aşure pişirdiği fotoğrafları paylaşan Yıldırım'ın gönderisine çok sayıda beğeni geldi.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
Binali Yıldırım kazan başına geçti: Evinin mutfağında aşure yaptı
aşure,Binali Yıldırım

Aşure günü olarak kutlanan Muharrem ayının 10. gününde aşure kazanları da kaynamaya başladı. İslam aleminde idrak edilen ve paylaşma duygusuyla halka dağıtılan aşure için AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da kazan başına geçti. 

AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Muharrem ayı nedeniyle evinde aşure yaptı. Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım'ın mutfaklarında aşure yaptığı anlarda çekilen fotoğraflar, sosyal medyada çok sayıda beğeni aldı.

Siyaset hayatında yaptığı nükteli esprilerle de tanınan Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile birlikte evlerinin mutfağında aşure pişirdi. Yıldırım, o anlara ilişkin çekilen fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

https://twitter.com/BY/status/1557702475502723072

ÇOK SAYIDA BEĞENİ

Söz konusu fotoğraflara ise "Aşuremiz bereketli, birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun" notunu düştü. Yıldırım'ın gönderisine çok sayıda beğeni geldi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...