Tgrt Haber
05 Şubat 2019 22:53

Binali Yıldırım, Gebze-Halkalı banliyö hattının açılış tarihini açıkladı

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Gebze-Halkalı banliyö hattının 10 Mart'tan itibaren açılacağını açıkladı. Yıldırım, "Benim edindiğim bilgi, Mart ayının 10'undan itibaren yolculu seferlere başlayacak hale gelecek." dedi.

Binali Yıldırım, Gebze-Halkalı banliyö hattının açılış tarihini açıkladı
binali yıldırım

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, katıldığı canlıyayında Gebze-Halkalı banliyo hattıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "enim edindiğim bilgiye göre Mart ayının 10'undan itibaren yolculu seferlere başlayacak." ifadelerini kullandı.

"110 DAKİKA'DA GEBZE'DEN HALKALI'YA GİDİLECEK"

10 Mart'ta Gebze-Halkalı banliyo hattının yolcu taşımacılığına başlayacağını söyleyen Yıldırım, "Bakanlık karar verecek ama benim edindiğim bilgiye göre Mart ayının 10'undan itibaren yolculu seferlere başlayacak hale gelecek. Seçimden önce başlayacak. Bu biraz uzun sürdü. Bu aslında Marmaray'ın ikinci bölümüdür. Marmaray'ı 2013 yılında yaptık. Bunun bir ucu Gebze'de bir ucu Halkalı'da. Bu iki nokta arası 63 kilometre. Bu iki nokta arasında 38 tane istasyon var. Her istasyona uğrayarak 110 dakikada Gebze'den Halkalı'ya gitmek mümkün hale gelecek." dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...