Tgrt Haber
05 Mart 2019 17:37

Binali Yıldırım'dan EYT açıklaması: Söz veriyorum takipçisi olacağım

Yüzbinlerce Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) önergesinin yeniden Meclis'e gelmesini bekliyor. Bu nedenle her açıklama EYT'liler tarafınndan ilgiyle takip ediliyor. Konu hakkındaki en son ve en yetkili açıklama ise AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'dan geldi. Tuzla'da tersane işçileriyle bir araya gelen Binali Yıldırım, EYT'nin gündeme gelmesi üzerine "takipçisi olacağım" diyerek söz verdi.

Binali Yıldırım'dan EYT açıklaması: Söz veriyorum takipçisi olacağım
binali yıldırım,eyt,emeklilikte yaşa takılanlar,eyt çıkacak mı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım, Tuzla'da tersane işçileriyle buluştu.

EYT için Yıldırım'dan takip sözü
İşçilerden birisinin Emeklilikte Yaşa Takılanlarla (EYT) ilgili bir döviz açması üzerine Yıldırım; "EYT. Gördüm. Biraz sabırlı olun. O işin de takipçisi olacağım. Buradan Binali Yıldırım sözü veriyorum." dedi.

"Göğsümüzü kabartıyorsunuz"
Tersane işçilerine "Barbaros'un, Piri Reis'in Çakabey'in, Hızır Reis'in torunları" diye hitap eden Binali Yıldırım, "Göğsümüzü kabartıyorsunuz. Türkiye, bugün dünyada denizcilik alanında 15. sıraya yükseldi. Bizim kaynakçılarımız, gemicilerimiz, donanımcılarımız sayesinde ürettiğimiz gemiler, Avrupa ve dünyanın her tarafına ihraç ediliyor. Bu eserin gerçek kahramanı sizlersiniz." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...