Tgrt Haber
02 Temmuz 2022 18:52 - Güncelleme : 02 Temmuz 2022 22:17

Havada panik anları! Binali Yıldırım'ı taşıyan helikopter acil iniş yaptı

Bir açılışa katılmak üzere Bursa'ya gitmekte olan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ı taşıyan helikopter, Bilecik üzerindeyken pilotun rahatsızlanması üzerine yere acil iniş yaptı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Havada panik anları! Binali Yıldırım'ı taşıyan helikopter acil iniş yaptı
Binali Yıldırım,helikopter

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ı Bursa programına götüren helikopterde büyük panik yaşandı. Helikopter Bilecik'e acil iniş yapmak zorunda kaldı.

PİLOT HASTANEYE KALDIRILDI

Binali Yıldırım ve beraberindekileri Bursa’ya götüren helikopter, birinci pilotun Bilecik semalarından rahatsızlanması sonucu ikinci kaptan tarafından Bilecik Jandarma Tugay Komutanlığı pistine acil iniş yaptı. Rahatsızlanan pilot ambulansla Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki ilk tedavinin ardından Eskişehir’e sevk edilen pilotun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

BAŞKA HELİKOPTERLE YOLA DEVAM

Bu arada Binali Yıldırım’ı AK Parti Bilecek İl Başkanı Serkan Yıldırım ve parti yöneticileri karşıladı. Jandarma komutanlığında bir süre dinlenen Yıldırım, daha sonra gelen başka bir helikopterle Bursa’ya gitti.

Havada panik anları! Binali Yıldırım'ı taşıyan helikopter acil iniş yaptı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...