Tgrt Haber
18 May 2022 16:05 - Güncelleme : 18 May 2022 17:10

Bir aile böyle yok oldu! Feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Denizli'de anne, baba ve 5 yaşındaki oğullarının hayatını kaybettiği feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Ailenin içinde bulunduğu otomobilin park halindeki tıra ok gibi saplandığı anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Bir aile böyle yok oldu! Feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Denizli,Kaza,Aile

Denizli'nin Çivril ilçesinde dün sabah saatlerinde meydana gelen feci trafk kazasında, 28 yaşındaki Hüseyin Erten'in kontrolünde otomobil, yol kenarında park halindeki tıra çarptı.

TIRA OK GİBİ SAPLANDI

Çarpışmanın etkisiyle tırın altına girerek hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Hüseyin Erten ile hemşire eşi Yasemin Erten’in (25) hayatını kaybettiğini kazadan ağır yaralı olarak kurtarılan çiftin 5 yaşındaki oğulları Osman Erten, sağlık ekipleri tarafından hemen hastaneye yetiştirildi. 5 yaşındaki çocuk hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

FECİ KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Kazada hayatını kaybeden Erten çifti ile oğulları Osman'ın cenazeleri, Çivril ilçesine bağlı Düzbel Mahallesi'nde son yolculuklarına yan yana uğurlandı.  Hüseyin Erten, eşi Yasemin Erten ve oğulları Osman Erten'in öldüğü feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Olay yerinde bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. 

TIR SÜRÜCÜSÜ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Öte yandan, kazayla ilgili olarak gözaltına alınan tır şoförü Adil A., ifade işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Lastiği patladığı için aracını yol kenarına park etmek zorunda kaldığını öne süren Adil A., “Trafik güvenliğini tehlikeye atarak, birden fazla kişinin ölümüne neden olmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...