Tgrt Haber
05 Aralık 2016 11:09

'Bir arada bulunun asla ayrılmayın'

Merhum Enver Ören; Yenibosna İhlas Eğitim Kurumları Konferans Salonu’nda düzenlenen programda yaptığı değerli hizmetlerle anıldı.

'Bir arada bulunun asla ayrılmayın'
mücahid ören,enver abi,enver ağabey,enver ören,

İhlas Holding, Türkiye gazetesi ve İhlas Vakfı’nın kurucusu merhum Enver Ören’i anmak üzere İhlas Vakfı tarafından “Enver Ağabey’in Ardından” isimli program düzenlendi. Programa İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Okyay, İhlas Holding Danışmanı Agit Geylani, Genel Yayın Yönetmenimiz İsmail Kapan, İhlas Vakfı mensupları, İhlas Holding çalışanları ve sevenleri katıldı. Programda, Enver Ören’in yaptığı konuşmaların videoları gösterildi. İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören’in konuşması ile devam eden program, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Resul İzmirli, Türkiye Gazetesi Yazarı Mehmet Said Arvas, İhlas Vakfı Başdanışmanı Prof. Dr. Ramazan Ayvallı ve Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kapan’ın katıldığı panelle devam etti. Programda konuşma yapan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, “İki konudan bahsediyor Enver Ağabey, gazete ve kültür hizmeti olan kitaplarımız. Onun vefatından sonra çık bir şeyler söyle denilen her ortamda kitap hizmetlerimizi ve gazetemizi anlattım. Vasiyeti olan ‘Bir arada bulunun, birlik ve beraberlikten ayrılmayın’ sözünü her zaman gür bir sesle söyledim. Enver Ağabeyimizi çok seviyorsak onun en büyük emeği olan ve ‘hayatımın anlamı’ dediği gazeteye bağlılığımızla seviyoruz” ifadelerini kullandı. Program yapılan konuşmaların ardından sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...