Tgrt Haber
13 Temmuz 2021 16:47

Bisikleti çalınan Sinan’ın gözyaşları dindi

Adana’da babasının bisikletini çaldıran ve gözyaşları dökerek Türkiye’nin gündemine oturan Sinan’ın gözyaşları dindi ve yeni bisikletine kavuştu

Bisikleti çalınan Sinan’ın gözyaşları dindi
adana,,bisiklet,

Adana’nın Seyhan ilçesinde meydana gelen olayda 15 yaşındaki Sinan Duygucu,  öğle saatlerinde babası Ali Duygucu’ya  ait bisikletle markete gitti. Bisikleti marketin girişinde kilitlemeden bırakan Duygucu, markete girdiği sırada ise kimliği belirsiz bir kişi bisikleti alarak kaçtı. Gözü yaşlı çocuk, babasının o bisikletle işe gittiğini söylerken, "Babam emekli değil, işe o bisikletle gidip geliyordu. Onunla ekmek parası kazanıyordu. Babam halde 3 kuruş para kazanıyor ona da gelip göz koyuyorlar. Ayıp günahtır. O bisiklet buraya gelecek. O bisiklet babamın emektarıydı'' sözleriyle sitem etti.

Bisikleti çalınan Sinan’ın gözyaşları dindi

BİSİKLETİNE KAVUŞTU HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Polise giden Sinan ve ailesi şikayetçi oldu. Sinan Duygucu, gözyaşları içerisinde bisikletini çalan hırsıza seslendi. İhlas Haber Ajansı’nın haberinin ardından Sinan’a tüm Türkiye destek oldu. Hayırseverler Sinan’a ve ailesine hem maddi hem de manevi yardımda bulundu. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’de Sinan’ın gözyaşlarına kayıtsız kalmayarak bisiklet gönderdi. Belediye görevlileri Sinan’ın merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi’ndeki evine giderek bisikleti teslim etti. Bisikletine kavuşan Sinan Duygucu,  “Herkese çok teşekkürler. Sizlere de teşekkür ediyorum, sesimi duyurdunuz. Bana hediye edilen bisikletlerin birini kendim kullanacağım diğer ikisini de babam ve abime vereceğim. Allah razı olsun tüm Türkiye sesimi duyup yardım etti” diye konuştu.

Bisikleti çalınan Sinan’ın gözyaşları dindi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...