Tgrt Haber
21 May 2022 18:05 - Güncelleme : 21 May 2022 18:42

Bitlis'te faciadan dönüldü: 430 kilogram amonyum nitrat ele geçirildi

Bitlis'te; toprağa gömülü vaziyette 11 adet 30 litrelik bidonlar halinde EYP düzeneklerinde kullanılmak üzere hazırlanmış, mazot ile güçlendirilmiş toplam 430 kilogram amonyum nitrat ele geçirildi.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Terörle mücadele operasyonlarına inançlı ve kararlı şekilde devam ediliyor.
İçişleri Bakanlığı
Terörle mücadele operasyonlarına inançlı ve kararlı şekilde devam ediliyor.

İçişleri Bakanlığı, Bitlis'te 430 kilogram amonyum nitrat ele geçirildiğini açıkladı.

TERÖRE AĞIR DARBE

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Bitlis İl Jandarma Komutanlığınca, nokta istihbaratına dayalı olarak, Bitlis-Merkez ilçe Yukarı Ölek Köyü Azdinan Sırtı kırsalında 21 Mayıs 2022 tarihinde icra edilen operasyonda; toprağa gömülü vaziyette 11 adet 30 litrelik bidonlar halinde EYP düzeneklerinde kullanılmak üzere hazırlanmış, mazot ile güçlendirilmiş toplam 430 kilogram amonyum nitrat ele geçirilmiş ve emniyetli bir şekilde imha edilmiştir" denildi.

Açıklamada, terörle mücadele operasyonlarına bölge halkının da desteğiyle inançlı ve kararlı bir şekilde devam edildiği vurgulandı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...