Tgrt Haber
17 Nisan 2016 18:10

Bitlis'te korkunç tuzak

Güroymak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda Kavunlu köyü yoluna döşenen patlayıcıyı imha etti.

Bitlis'te korkunç tuzak
birtlis,güroymak,tuzak,asker,

Bitlis'in Güroymak ilçesi kırsalında düzenlenen  operasyonda teröristlerce yola döşenen patlayıcı imha edildi, örgüt mensuplarınca  kullanılan 6 sığınakta çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele  geçirildi.
Alınan bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kavunlu köyü  yoluna bomba yerleştirildiği ihbarı üzerine bölgede arama tarama faaliyeti  başlattı.
Yol kenarına tüpe yerleştirilmiş el yapımı patlayıcı döşendiğini  belirleyen ekipler, bombayı bulunduğu yerden çıkardıktan sonra kontrollü şekilde  imha etti.10. Motorlu Komando Tugayı, jandarma ve özel harekat polisleri  tarafından Yukarı Kolbaşı, Yayladere, Bölmedere, Kaleli, Kekliktepe ve Kavunlu  köyleri kırsalında düzenlenen operasyonda da teröristlerce kullanılan 6 sığınak  tespit edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...