Tgrt Haber
25 Haziran 2021 15:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz eserlerimizle konuşuyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'da 'MOBSAN Sanayi Sitesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Biz eserlerimizle konuşuyoruz, onlar sadece laf üretiyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz eserlerimizle konuşuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Hatay

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da “MOBSAN Sanayi Sitesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Açılış Töreni”ne katıldı. Erdoğan, "Hep şunu söyledim. Bir olacağız iri olacağız diri olacağız kardeş olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız. Çakılı bir çivi yok, atılan bir adım yok." ifadelerini kullandı. 

Türkiye'yi, eser ve hizmet siyasetiyle, Cumhuriyet döneminde yapılanların tamamını beşe, ona katlayacak yatırımlara kavuşturduklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin 81 vilayetinin her birini, eğitimden sağlığa, ulaştırmadan enerjiye, spordan sosyal desteklere kadar her alanda en gelişmiş altyapıyla, en ileri hizmetlerle donattıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz eserlerimizle konuşuyoruz

"KARDEŞLİĞİMİZ BİZİ BU GÜNLERE GETİRDİ"

Hataylı vatandaşların gösterdiği ilgiye teşşekkür eden Erdoğan, "İşte arkamda 26 bin 600 kapasiteli Hatay şehir stadı. Biz eserlerimizle konuşuyoruz. Unutmayın. Eşek ölür kalır semeri insan ölür kalır eseri. Biz eserlerimizle konuşuyoruz. Bütün bunlarla beraber ben bir kez daha şu atmosferde Hataylı kardeşlerimi burada böyle büyük bir ilgiyle gördüğüm için sizlere müteşekkirim. Bu sıcağa rağmen siz buradasınız. Siz bu sıcağa rağmen bizi bu şekilde karşıladınız." dedi.

Erdoğan, "Ben bu arada Türkmeni, Kürdü, Arabıyla Hatayımızın hoşgörü atmosferi içerisinde bulunduğu için sizleri bu anlamda da selamlıyorum. Hep şunu söyledik. Bir olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız, dedik. Bu kardeşliğimiz hamdolsun bizi bugünlere getirdi." dedi.

"BİZ ESERLERİMİZLE KONUŞUYORUZ"

2023'ün Hatay'da köklü bir değişim yılı olacağına inandığını söyleyen Erdoğan, "Sizin bu haykırışlarınız bunu gösteriyor. Gelirken yine gördüm, çakılı bir çivi yok. Bıraktığımız gibi kalmış Hatay. İşte arkamda 26 bin 600 kişi kapasiteli Hatay Şehir Stadı. Biz eserlerimizle konuşuyoruz. Onlar ise laf ederler." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz eserlerimizle konuşuyoruz

"35 MİLYAR LİRA YATIRIM YAPTIK"

 Biz de bunu çok iyi bilen Hatay'a hizmet etmenin ne demek olduğunu çok iyi biliriz. Yapacağımız çok şey var. Her bir yatırımın şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Belediyelerimizi, mühendisinden işçisine herkesi tebrik ediyorum. Değerli kardeşlerim, ülkemizi eser ve hizmet siyasetiyle cumhuriyet döneminde yapılanların tamamını 5'e 10'a katlayacak yatırımlara biz kavuşturduk. Her alanda en gelişmiş alt yapıyla en ileri hizmetlerle biz donattık. 19 yılda Hatay'a toplam 35 milyar lira yatırım yaptık. Eğitimde 8 bin 836 adet yeni derslik kazandırdık. Hatay'a ikinci devlet üniversitesini biz kurduk. Antakya, Kırıkhan ve İskenderun'da 2350 kişili yeni yurt binaları daha açacağız. Hatay'a dünyanın en büyük mozaik müzesini biz kazandırdık. Şehrimize 44 adet spor tesisi ve gençlik merkezleriyle birlikte Hatay Stadyumu'nu da biz kazandırdık.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...