Tgrt Haber
03 Haziran 2021 19:49

Bloomberg:Türkiye, Karadeniz’de bir doğal gaz rezervi daha tespit etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, yeni bir müjdeyi Cuma günü duyuracağını açıkladı. Bu açıklama sonrası Bloomberg kaynaklarına dayandırarak müjde ile ilgili haber yayımladı.

Bloomberg:Türkiye, Karadeniz’de bir doğal gaz rezervi daha tespit etti
Bloomberg,Türkiye,gaz,müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon programında ‘ilk defa söyleyeceğim’ diyerek yeni müjdeyi açıklayacağını duyurdu. Erdoğan’ın bu açıklaması sonrası gözler Zonguldak’ta açıklanacak yeni müjdeye çevrildi.

GÖZLER CUMA GÜNÜ AÇIKLANACAK MÜJDEYE ÇEVRİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, “Cuma günü Zonguldak'ta bir müjde açıklayacağız. Zonguldak'ta Uzun Mehmet Camii'nin açılışını yapacağız. Oradan da Kanuni sondaj gemimizle bağlantımızı kuracağız. Oradan açıklamamızı yapacağız” ifadelerini kullandı.

AMASRA-1 KUYUSUNDA GAZ TESPİT EDİLDİ

Bu açıklama sonra Bloomberg kaynaklarına dayandırarak açıklanacak müjde ile ilgili haber yayımladı. Bloomberg’in kaynaklarına dayandırdığı haberine göre Türkiye, Karadeniz’de bir doğal gaz rezervi daha tespit etti. İlk verilere göre Amasra-1 kuyusunda “ciddi” miktarda” gaz tespit edildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...